Ga naar content
JDW AE Online aanvragen
uitlezen motorblok auto

Onoplosbare storing in uw auto?! Wedden van niet?

  • 100% resultaat
  • Vinger op de zere plek
  • Kostenbeheersing
Meten = weten
Heldere communicatie
Topapparatuur

Meten = weten

En gokken = dokken... En dat eerste is precies wat we doen. We leggen door middel van metingen exact vast waar het misgaat en waarom. Daarbij hebben we oog voor detail zodat we alleen die onderdelen vervangen die aantoonbaar defect zijn! Om goed te kunnen meten is goede meetapparatuur onmisbaar. Daarom beschikken we over de originele diagnoseapparatuur van diverse autofabrikanten, aangevuld met specialistische meetapparatuur die ons nog een stap verder brengt. Vooraf en tijdens het diagnoseproces bespreken we met u wat u van ons mag verwachten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Uitlezen motorblok auto

Storingsdiagnose, onze tak van sport

Wij van JDW automotivelectronics beschouwen storingsdiagnose als een aparte tak van sport binnen de autobranche. Onze tak van sport. Wij lossen gegarandeerd die hardnekkige storing in uw auto op! Met onze kennis, analytische werkwijze en een schat aan ervaring, zijn we in staat om exact in kaart te brengen waarom uw auto niet functioneert zoals het hoort. En omdat een storing in uw auto per definitie ongelegen komt, denken we ook op financieel gebied met u mee, bijvoorbeeld door onderdelen te repareren in plaats van te vervangen.

achteraanzicht zwarte sportauto

Onze werkwijze

Zonder het misschien zelf te weten bent u als eigenaar van de auto een belangrijke bron van informatie. Door goed naar uw verhaal te luisteren, verzamelen we vooraf al belangrijke informatie over de storing. Op basis daarvan maken we samen een afspraak over de duur en dus de kosten van het vooronderzoek. Na het vooronderzoek zijn er drie mogelijke scenario’s:

1. Probleem gevonden en opgelost.

2. Oorzaak gevonden, reparatie valt buiten afgesproken budget.

3. Er is meer onderzoek nodig.

In geval van het eerste scenario nemen we contact met u op om te melden dat de auto gereedstaat na reparatie, in de andere gevallen bespreken we huidige stand van zaken en maken we indien gewenst nieuwe afspraken over de duur en kosten van het vervolgonderzoek of reparatie. Met als doel dat u als klant de controle houdt, wel zo prettig.

Heeft u nog vragen
of wilt u een afspraak maken?

Arrows