Ga naar content
JDW AE Online aanvragen
JDW AE naambord

Twee disciplines, een passie

Bij JDW Automotive Electronics werken we iedere dag met passie aan auto’s! Die passie en gedrevenheid levert ons een schat aan vakkennis en ervaring op. En daarmee zijn we u graag van dienst! Als techneuten willen we weten hoe het écht werkt en gaan we verder waar anderen stoppen. Ongeacht of u nu binnenkomt voor een op maat geschreven chiptuning of om dat hardnekkige probleem in uw auto op te laten lossen.

foto Jan de Weerd in bedrijfskleding

Jan de Weerd

In mijn twintiger jaren heb ik voor het eerst kennis gemaakt met chiptuning. Tijdens een proefrit in een Audi A3 1.9 TDI is mijn enthousiame aangewakkerd en interesse gewekt! Naast het volgen van HBO autotechniek opleiding ging elke vrije minuut op aan het analyseren van motorsoftware. Sinds het lukte om mijn eigen auto te tunen ging het snel. Van vrienden naar autobedrijven. De aanvragen werden meer en de vraagstukken gespecialiseerder.

In 2004 heb ik JDW Automotive Electronics opgericht. Eerst werden de werkzaamheden uitgevoerd naast mijn baan als docent autotechniek en vanaf 2007 fulltime. Ik kan elke dag vol in de techniek, en zie iedere dag weer wat nieuws. De passie waarmee het ooit is begonnen is elke dag aanwezig!