(RFN) 

Klachtomschrijving

Af en toe gaat het storingslampje (motortje) branden. Wanneer dat gebeurt, vrijwel altijd bij lage snelheid en afremmen op de motor, wil de auto absoluut niet meer trekken. Het toerental schommelt dan zo rond de 1200 tpm.

Symptomen

Motor loopt enigszins onregelmatig bij stationair toerental en deellast. De inlaatspruitstukdruk is bij stationair toerental te hoog (+/- 380 mbar). Het probleem treedt op wanneer de auto (uitgerust met automaat) rustig uitrolt in D. Wanneer dan de snelheid nog boven de 10 km/h ligt en de motor stationair moet gaan lopen treden de problemen op zoals beschreven bij de klachtomschrijving. De motor gaat dan op twee cilinders lopen en er is niet meer mee te rijden. Na contact uitschakelen en motor opnieuw starten draait de motor direct weer op vier cilinders. Probleem treedt ook op wanneer bijvoorbeeld tijdens rijden de versnellingsbak in neutraal gezet wordt. Resumé: wanneer de motor stationair moet gaan draaien terwijl de snelheid boven de 10 km/h ligt, gaat het gegarandeerd fout. Koude of warme motor maakt daarbij geen enkel verschil.

Foutcode(s)

P1160: Tijdelijke storing. Inlaatsysteem. Opbrengst. Gelijkheid.

Oplossing

Voor het downloaden van onze oplossing van de door u geselecteerde storing vragen we een vergoeding van
€ 50,- incl. BTW. Bij dit bedrag inbegrepen is telefonische ondersteuning voor het geval u naar aanleiding van de aanschaf van een probleemoplossing toch nog vragen overhoudt.

Houd u er alstublieft rekening mee dat er professionele apparatuur nodig kan zijn om onze storingsoplossing te kunnen controleren/uitvoeren.


Acceptance Mark
Terug naar zoekresultaten

U kunt eenvoudig en veilig afrekenen door gebruik te maken van PayPal. Als u geen paypal account hebt kunt u betalen met uw creditcard of een paypal account aanmaken. Uw order kan direct verwerkt worden.