(NFU) 

Klachtomschrijving

Na afsluiten van de auto met de afstandsbediening op de sleutel, reageert de auto na een tijdje niet meer op de bediening van de afstandsbediening. Daarnaast brandt de verlichting altijd (dimlicht), ongeacht de stand van de verlichtingsschakelaar.

Symptomen

Na afsluiten van de auto met de afstandsbediening op de sleutel, reageert de auto na ongeveer een kwartier niet meer op de bediening van de afstandsbediening. Wanneer de portiersloten handmatig ontgrendeld worden, werkt de afstandsbediening onmiddellijk weer. Infodisplay geeft aan dat de ECO-mode actief is.

Foutcode(s)

In stuurkolommodule: Verlichtingsschakelaar -> ongedefinieerde schakelstand (alleen bij stand 0 of parkeerlichtstand). Dimlichtstand wordt wel goed weergegeven.

Oplossing

Voor het downloaden van onze oplossing van de door u geselecteerde storing vragen we een vergoeding van
€ 50,- incl. BTW. Bij dit bedrag inbegrepen is telefonische ondersteuning voor het geval u naar aanleiding van de aanschaf van een probleemoplossing toch nog vragen overhoudt.

Houd u er alstublieft rekening mee dat er professionele apparatuur nodig kan zijn om onze storingsoplossing te kunnen controleren/uitvoeren.


Acceptance Mark
Terug naar zoekresultaten

U kunt eenvoudig en veilig afrekenen door gebruik te maken van PayPal. Als u geen paypal account hebt kunt u betalen met uw creditcard of een paypal account aanmaken. Uw order kan direct verwerkt worden.