(F9Q-76X) 

Klachtomschrijving

Auto reageert na starten met warme motor soms een aantal seconden tot minuten niet op het gaspedaal.

Symptomen

Zie klachtomschrijving. Bij koude motor zijn er geen problemen. Wanneer er een koude motor gesimuleerd wordt door de stekker van de koelvloeistoftemperatuursensor los te nemen kan er gewoon gas gegeven worden. Wat verder opvalt in de meetwaarden is dat wanneer het probleem optreedt, er '0' wordt weergegeven bij de parameter 'brandstofhoeveelheid (gewenst,stationair)'. Zodra die waarde gelijk wordt met de parameter 'ingespoten hoeveelheid brandstof' kan er gas gegeven worden. De ingespoten hoeveelheid brandstof is behoorlijk hoog tijdens stationairloop, rond 15 mm3 bij warme motor. Dat hoort ongeveer 8 mm3 te zijn. NB: Probleem treedt bij herstart pas op nadat het hoofdrelais uitgeschakeld is geweest.

Foutcode(s)

Geen

Oplossing

Voor het downloaden van onze oplossing van de door u geselecteerde storing vragen we een vergoeding van
€ 50,- incl. BTW. Bij dit bedrag inbegrepen is telefonische ondersteuning voor het geval u naar aanleiding van de aanschaf van een probleemoplossing toch nog vragen overhoudt.

Houd u er alstublieft rekening mee dat er professionele apparatuur nodig kan zijn om onze storingsoplossing te kunnen controleren/uitvoeren.


Acceptance Mark
Terug naar zoekresultaten

U kunt eenvoudig en veilig afrekenen door gebruik te maken van PayPal. Als u geen paypal account hebt kunt u betalen met uw creditcard of een paypal account aanmaken. Uw order kan direct verwerkt worden.