(668.914) 

Klachtomschrijving

Wanneer de motor koud is loopt ie redelijk goed, wanneer de motor op bedrijfstemperatuur is begint deze hevig te schokken en te roken. Motor mist ook vermogen.

Symptomen

Bij volgas optrekken met warme motor legt de auto een compleet rookgordijn, daarbij trilt de motor en is er verbrandingsuitval voelbaar. Wanneer de motor langdurig stationair draait wordt de verbrandingsuitval heftiger, tot zelfs afslaan aan toe. Wanneer de motor na afgeslagen te zijn direct gestart wordt, is het starttoerental zeer onregelmatig.

Foutcode(s)

Geen.

Oplossing

Voor het downloaden van onze oplossing van de door u geselecteerde storing vragen we een vergoeding van
€ 50,- incl. BTW. Bij dit bedrag inbegrepen is telefonische ondersteuning voor het geval u naar aanleiding van de aanschaf van een probleemoplossing toch nog vragen overhoudt.

Houd u er alstublieft rekening mee dat er professionele apparatuur nodig kan zijn om onze storingsoplossing te kunnen controleren/uitvoeren.


Acceptance Mark
Terug naar zoekresultaten

U kunt eenvoudig en veilig afrekenen door gebruik te maken van PayPal. Als u geen paypal account hebt kunt u betalen met uw creditcard of een paypal account aanmaken. Uw order kan direct verwerkt worden.