(256S5) 

Klachtomschrijving

De speakers in het rechtervoorportier geven af en toe een krakend geluid of vallen compleet uit. De speaker in het rechterachterportier doet het ook af en toe niet.

Symptomen

Wanneer het rechtervoorportier open en dicht gedaan wordt lijkt het of de speakers daar op reageren: ze vallen of uit, beginnen te kraken of functioneren opeens goed. Tijdens een langere periode van continue uitval lukt het ook niet om de speakers aan te sturen via diagnoseapparatuur. Links werkt dan prima, speakers in de beide rechterportieren weigeren op dat moment dienst.

Foutcode(s)

Geen.

Oplossing

Voor het downloaden van onze oplossing van de door u geselecteerde storing vragen we een vergoeding van
€ 50,- incl. BTW. Bij dit bedrag inbegrepen is telefonische ondersteuning voor het geval u naar aanleiding van de aanschaf van een probleemoplossing toch nog vragen overhoudt.

Houd u er alstublieft rekening mee dat er professionele apparatuur nodig kan zijn om onze storingsoplossing te kunnen controleren/uitvoeren.


Acceptance Mark
Terug naar zoekresultaten

U kunt eenvoudig en veilig afrekenen door gebruik te maken van PayPal. Als u geen paypal account hebt kunt u betalen met uw creditcard of een paypal account aanmaken. Uw order kan direct verwerkt worden.