(RFN) 

Klachtomschrijving

Motor loopt niet goed. Stottert, lijkt wel of het halve motorblok uitgevallen is.

Symptomen

Nadat de auto gestart is, draait de motor op twee cilinders. Tijdens een poging om uit te vinden welke cilinders dat zijn, gebeurt er iets eigenaardigs: bij het losnemen van een injector van een cilinder die op dat moment in bedrijf is, schakelt de aansturing van de injectoren paarsgewijs over. Bijvoorbeeld: motor draait op cilinder 2 en 3 (de injectoren van cilinder 1 en 4 worden op dat moment niet bediend!). Wanneer nu de injector van cilinder 2 losgenomen wordt, worden de injectoren 2 en 3 razendsnel uitgeschakeld. Tegelijkertijd schakelt de ECU de injectoren van cilinder 1 en 4 in. Wanneer de motor warmgedraaid wordt, schakelt de ECU op een gegeven moment de twee andere injectoren ook weer in en draait de motor normaal.

Foutcode(s)

Geen

Oplossing

Voor het downloaden van onze oplossing van de door u geselecteerde storing vragen we een vergoeding van
€ 50,- incl. BTW. Bij dit bedrag inbegrepen is telefonische ondersteuning voor het geval u naar aanleiding van de aanschaf van een probleemoplossing toch nog vragen overhoudt.

Houd u er alstublieft rekening mee dat er professionele apparatuur nodig kan zijn om onze storingsoplossing te kunnen controleren/uitvoeren.


Acceptance Mark
Terug naar zoekresultaten

U kunt eenvoudig en veilig afrekenen door gebruik te maken van PayPal. Als u geen paypal account hebt kunt u betalen met uw creditcard of een paypal account aanmaken. Uw order kan direct verwerkt worden.