(ACV) 

Klachtomschrijving

Met de auto is constant 100 km/h rijden niet mogelijk. Na een minuutje valt de snelheid terug naar ongeveer 90. Gasgeven helpt dan niet meer.

Symptomen

Motor gaat in noodloop, vandaar de 'snelheidsbegrenzing'. Na contact af- en aanzetten gaat het weer een tijdje goed (cyclus herhaalt zich). Totdat de motor in noodloop gaat trekt deze normaal. Gemeten waarden van de luchtmassameter liggen op of boven de norm.

Foutcode(s)

P1556 (17964): Laaddrukregeling, onder minimum grenswaarde / turbodruk te laag. Storing treedt af en toe op (sporadisch).

Oplossing

Voor het downloaden van onze oplossing van de door u geselecteerde storing vragen we een vergoeding van
€ 50,- incl. BTW. Bij dit bedrag inbegrepen is telefonische ondersteuning voor het geval u naar aanleiding van de aanschaf van een probleemoplossing toch nog vragen overhoudt.

Houd u er alstublieft rekening mee dat er professionele apparatuur nodig kan zijn om onze storingsoplossing te kunnen controleren/uitvoeren.


Acceptance Mark
Terug naar zoekresultaten

U kunt eenvoudig en veilig afrekenen door gebruik te maken van PayPal. Als u geen paypal account hebt kunt u betalen met uw creditcard of een paypal account aanmaken. Uw order kan direct verwerkt worden.