Welkom bij JDW automotivelectronics

Chiptuning is onze specialiteit. Wij bewijzen dat chiptunen meer kan zijn dan een standaard aanpassing van het motormanagement. Door geen tuningsoftware van derden in te kopen, maar deze zèlf te ontwikkelen, onderscheiden we ons in deze markt. Hierdoor kunnen we perfect inspelen op uw wensen, zodat u een tevreden klant bent en blijft!

Veel tuners kunnen een auto meer vermogen geven tegen scherpe tarieven. Wij gaan een stap verder. Doordat we beschikken over geavanceerde test- en diagnoseapparatuur en jarenlange ervaring in voertuigelektronica en storingsdiagnose, kunnen we de techniek van het motormanagement tot in detail analyseren. De invloed van de chiptuning op uw (bedrijfs)auto wordt dan ook uitvoerig getest, gecheckt en gemeten! Wat doet de chiptuning met bijvoorbeeld de uitlaatgastemperatuur? Wij weten het.

Door deze werkwijze zijn we in staat om u maatwerk van hoge kwaliteit te leveren. Bij ons wordt iedere auto individueel aangepast en gegarandeerd technisch verantwoord afgeleverd. Daarom ook de bewuste keuze om op onze website geen voertuigdatabank met vermogenswinsten en prijzen beschikbaar te stellen. Dat wat u wenst en wat wij als tuner verantwoord achten, wordt geleverd tegen redelijke tarieven. U krijgt waar voor uw geld.